Mario Valentino Fashion în Bucureşti

Email Imprimare PDF


Camera de Comerţ şi Industrie a României - Camera Naţională vă invită să participaţi la vernisajul expoziţiei Mario Valentino Fashion in Bucharest. Evenimentul va avea loc miercuri, 30 octombrie 2013, între orele 16.00 - 20.00, la Palatul Camerei Naţionale, Holul Expoziţional, intrarea C, tronson II, bd. Octavian Goga, nr. 2, sector 3, Bucureşti.

Evenimentul, organizat cu sprijinul reprezentanţei din Italia a Camerei Naţionale (CCIRO Italia) va prezenta, în avanpremieră în România, noile modelele de pantofi şi genţi de damă, ediţia primăvară - vară 2014 și este destinat în principal retailerilor de produse de marochinărie, având în vedere faptul că Mario Valentino previzionează încheierea de parteneriate de colaborare pentru distribuirea produselor marca Mario Valentino pe piaţa românească.

În cadrul evenimentului va fi realizată o prezentare a produselor din colecţia primăvară - vară 2014, care a fost lansată la Milano.

Compania "Mario Valentino" a fost fondată în 1952 de către Mario Valentino în Napoli, unde se află şi astăzi sediul central. Compania deţine propria marcă înregistrată, comercializând în întreaga lume încălțăminte, accesorii şi îmbrăcăminte din piele.

Primul tip de pantof sub marca "Mario Valentino" a fost creat de către tatăl lui Mario, Vicenzo Valentino, care era considerat cel mai bun meşter din lume, de la începutul activităţii sale. În anii '70 și '80, modele de top, cum ar fi Veruska și Naomi Campbell, au contribuit la succesul mărcii, iar fotografi de renume, precum Robert Mapplethorpe, Guy Bourdin și Helmut Newton au arătat că Mario Valentino este o formă reală de artă şi design.

Participarea la eveniment este gratuită.