Asociaţia ROCADE promovează spectacole de teatru pentru românii din Canada. Oferte până pe 1 noiembrie!

Email Imprimare PDF


Spectacolul de comedie INTERPRETUL ce îi are în distribuţie pe Radu Gheorghe, Anca Ţurcaşiu, Mihai Bisericanu şi Georgeta Ciocarlan va fi susţinut sâmbătă, 9 noiembrie 2013, de la ora 19.00 la Theatre Desjardins, 1111 rue Lapierre, din oraşul Canadian LaSalle, H8N 2J4 anunţă Asociaţia ROCADE citată de Romanian Global News.

Reducere 10$/bilet până vineri, 1 noiembrie!

Un bilet gratuit este oferit pentru fiecare 5 bilete cumparate!

"ROCADE, asociatia care organizeaza de cativa ani spectacolele de teatru ale comunitatii romanesti din Montreal si Toronto, este nevoita, datorita costurilor mari implicate de organizarea turneului cu spectacolul INTERPRETUL, sa va ceara sprijinul, dumneavoastra spectatorilor.

Am redus costul biletului cu 10$ pentru toate categoriile de bilete tocmai pentru a facilita achizitionarea acestora de catre un numar cat mai mare de persoane.

In plus, cei care cumpara 5 sau mai multe bilete au dreptul la un bilet gratuit.

Toate celelalte reduceri de pana acum inceteaza si doar aceasta va functiona pana vineri, 1 noiembrie 2013, atunci cand, asociatia va analiza, in functie de raspunsul primit din partea dvs., posibilitatea reala a organizarii turneului cu spectacolul INTERPRETUL avandu-i ca protagonisti pe indragitii actori Radu Gheorghe, Anca Turcasiu, Mihai Bisericanu si Georgeta Ciocarlan.

Va multumim pentru intelegere si speram sa ne fiti alaturi si de aceasta data" spun organizatorii pe site-ul official.