Stiri RGN

Site 2017

Email Imprimare PDF

Pentru a accesa siteul Romanian Global News 2017 va rugam sa dati click aici:

http://www.rgnpress.ro/rgn_17

 

Dorin Chirtoacă: Fără unirea Rep. Moldova cu România, nu avem viitor!

Email Imprimare PDF

21_dorin_chirtoacaFără unirea Republicii Moldova cu România nu avem viitor", a declarat Dorin Chirtoacă, cu prilejul sărbătoririi Hramului Chișinăului, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Artista vizuală Celina Grigore primește “Premiul de Excelență” la a 9-a ediție a Bienalei Internaționale Jurizate de Arte Textile “From Lausanne to Beijing”

Email Imprimare PDF

30_reuniune_tapiterieRecent s-a anuntat ca tapiseria intitulata "Reuniune" ("Reunion") a Celinei Grigore a fost onorata cu "Premiul de Excelenta" la prestigioasa Bienala Internationala Jurizata de Arte Textile "From Lausanne to Beijing", editia a 9-a. "From Lausanne to Beijing" este la ora actuala cea mai ampla bienala de arte textile din lume.

Citeşte mai mult...
 

TAROM aniversează 62 de ani de existenţă, alături de pasagerii săi

Email Imprimare PDF

TAROM_logoTAROM, Compania Naţională de Transport Aerian a împlinit, pe 18 septembrie, 62 de ani de existenţă pe care i-a sărbătorit, alături de pasagerii săi, cu o cupă de șampanie pe toate cursele din acea zi. Cu 43 destinatii deservite, TAROM oferă pasagerilor săi servicii de transport aerian la standarde internaţionale, începând de la rezervarea biletului, prin multiple canale de distribuţie, continuand cu serviciile la sol, meniurile diversificate şi confortul de la bordul aeronavelor sale, până la aterizarea pe principalele aeroporturi din Europa şi din alte colţuri ale lumii.

Citeşte mai mult...
 

OFERTA SPECIALĂ TAROM continuă

Email Imprimare PDF

TAROM_logoOfertele speciale continuă!99 Euro* (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către FRANKFURT, HAMBURG și MUNCHEN și 139 Euro*(toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către LONDRA, NISA și PARIS.

Citeşte mai mult...
 

Săptămâna în familie “Joc, sănătate, voie bună!

Email Imprimare PDF

Saptamana in familie
Localitatea Peștera (zona Bran – Moeciu), Pensiunea Casa Boierească

Perioada: 13 – 19 iulie 2015


Conceptul acestei tabere presupune un program plin de activități în care jocul prin teatru sau sport pentru copii este completat de ateliere de sănătate și nutriție holistică pentru părinți, toate într-un mediu natural și prietenos. La tabără se pot înscrie familiile formate din ambii părinți, alături de copii, care au ocazia să petreacă o săptămână în care cei mici să intre, prin joc, muzică și dans, în lumea teatrului, a poveștilor cu personaje îndrăznețe, interesante și amuzante, iar cei mari să învețe sau să redescopere principii de viaţă universale și pline de conținut despre o alimentație sănătoasă și naturală, pentru trup, dar și pentru suflet. Arta teatrală, arta de a găti şi de a trăi sănătos sau artele plastice se vor îmbina într-un mod armonios pe parcursul unei săptămâni relaxante, dar în acelaşi timp plină de activităţi care să ne stimulezi imaginaţia şi creativitatea. Părinte sau copil, fiecare are ocazia să învețe ceva nou și să contribuie astfel, cu experiența sa, la întărirea temeliei și a întregii construcții a familiei, atât din punctul de vedere al sănătății sale fizice, cât și al celei spirituale.

Citeşte mai mult...
 

Concurs literar la finalul Proiectului Incontri susținut de Centrul Astalli

Email Imprimare PDF

26_elevi_comratCu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, Episcopia Italiei a fost implicată și în anul școlar 2015 – 2016 în desfășurarea Proiectului Incontri organizat de Fundația Centro Astalli, în colaborare cu diverse școli gimnaziale și superioare din Roma și din Lazio, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Rezoluţii adoptate de Consiliul de Administraţie al TAROM în data de 04.08.2016

Email Imprimare PDF

TAROM_logoConsiliul de Administrație al Tarom s-a reunit în ședință joi, 4 august, având pe ordinea de zi mai multe puncte privitoare la activitatea Companiei.

Citeşte mai mult...
 

Guvernul de la Chișinău ar vrea ca cetățenii să plătească miliardul furat! Partidul DREAPTA solicită deputaților să NU adopte legea

Email Imprimare PDF

19_dreaptaActuala guvernare intenționează să legalizeze punerea pe umerii cetățenilor pe o durată de 25 de ani schema întoarcerii miliardelor spălate prin băncile din R. Moldova cu sprijinul instanțelor judiciare corupte, se arată într-un comunicat al partidului DREAPTA, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Plaja La Butoaie

Email Imprimare PDF

Plaja La Butoaie
Vrei distractie la mare, soare, foc de tabara şi mult romantism..... ehhee... FIX AICI GASESTI!

Citeşte mai mult...
 

TAROM te invită să descoperi destinația preferată la prețuri speciale

Email Imprimare PDF

TAROM_logo79 Euro* (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către ROMA și VIENA

Citeşte mai mult...
 

Campania publică “Nu tremur la cutremur”

Email Imprimare PDF


La sediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a avut loc luni o conferinţa de presă pentru lansarea oficială a Campaniei Naţionale de Informare şi Pregătire a Populaţiei pentru „Nu tremur la cutremur".

Citeşte mai mult...
 

History of Romania - Istoria României / Românilor

Email Imprimare PDF

History of Romania part 1 / Istoria Romaniei partea 1 - Intro

Citeşte mai mult...
 

TAROM lansează un nou serviciu la bordul aeronavelor, pe timpul zborului – AirFi

Email Imprimare PDF

TAROM_logoMajoritatea oamenilor doresc să fie mereu conectaţi la informaţii, indiferent de locşi timp. Având la bază un sondaj realizat printre pasageri, din care a reieşit căinternetul este cel mai dorit serviciu pe perioada zborului, TAROM, în parteneriatcu dnata, face un pas în această direcție introducând AirFi, cel mai mic sistemportabil de divertisment la bordul avioanelor din lume.

Citeşte mai mult...
 

10 burse "Alerg pentru o Cauză" 2014 decernate!

Email Imprimare PDF


În urmă cu peste 2 luni se încheia la Beiuș ștafeta maraton de 200 km, în cadrul ediţiei a III-a a evenimentului anual "Alerg pentru o Cauză", efort destinat atragerii de fonduri pentru elevii fără resurse materiale ai C.N. „Samuil Vulcan" dar cu medii generale anuale peste 9:00. Inițiat de inginerul Remus Sime, absolvent din anul 2000 al liceului beiușean, evenimentul a atras donațiile publicului impresionat de dedicarea lui Remus și a celor 34 de alergători voluntari.

Citeşte mai mult...
 

TAROM inaugurează o nouă destinaţie în orarul de vară, București – Alicante

Email Imprimare PDF

TAROM_logoCompania Aeriană Națională TAROM anunță introducerea în orarul de vară a unei noi rute, către Alicante-Spania, începând cu 4 iunie 2016 pana la 27 septembrie 2016, cu frecvență bisăptămânală.

Citeşte mai mult...
 

Alegerile pentru următorul preşedinte al României cu un mandat de 5 ani - LISTA cu SECŢIILE de VOT din S.U.A.

Email Imprimare PDF

Alegerile pentru următorul preşedinte al României cu un mandat de 5 ani - LISTA cu SECŢIILE de VOT din S.U.A.
Următoarele alegeri pentru preşedintele tuturor românilor sunt probabil cel mai important act de responsabilitate civica la care au putut participa cetatenii romani de pretutindeni, insa in mod cu totul special cei stabiliti in strainatate, din ultimii 25 de ani! Acum se duce o batalie mai mare ca oricand pentru independenta justitiei si democratie vs. lupta socialistilor pentru instaurarea plagiatorului ca lider suprem al tuturor romanilor, a gastilor mafiote din spatele lui, a hotiei, minciunii si jafului din ceea ce a mai ramas in proprietatea statului.

Citeşte mai mult...
 

Românii din Grecia pot alege unde şi pentru cine să voteze la alegerile europene şi locale elene

Email Imprimare PDF

O serie de informaţii importante privind alegerile pentru Parlamentul European pentru romanii din Grecia a publicat misiunea diplomatica a Romaniei din acest stat. In acest sens, Ambasada Romaniei la Atena informează că: "În perspectiva următoarelor alegeri locale și europarlamentare din 2014, se aplică prevederile Directivei 94/80/EC, precum și directivei 93/109/EC, privind dreptul de a alege și de a fi ales al cetatenilor Uniunii Europene având domiciliul într-un alt stat membru UE scrie Romedi.gr preluată de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

TAROM reia zborurile către aeroportul Zaventem - Bruxelles începând cu 05 aprilie 2016

Email Imprimare PDF

TAROM_logoZborurile Companiei TAROM cu destinatia Bruxelles vor fi reluate, partial, începând cu data de 5 aprilie 2016 ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem.

Citeşte mai mult...
 

Vlad Bilețchi: Unirea – ACUM nu e momentul ?!

Email Imprimare PDF

17_demonstranti_chisinauVorbind despre Unire, se comit grave erori atunci când este calificată drept o problemă: "problema Unirii". Aceste lacune și vicii de exprimare nu sunt deloc întâmplătoare, ele având scopul să transmită și să inducă o impresie și o stare de spirit negativă față de tot ce se asociază cuvântului de Unire.

Citeşte mai mult...
 

Al XVII-lea Congres Internațional de Dacologie

Email Imprimare PDF

17_afis_congres_daciEdiția cu numărul XVII a Congresului Internațional de Dacologie va avea loc pe 23 august la New York, în sala de conferințe ONU (#9) cu sprijinul Misiunii Permanente a României la ONU, se arată într-un anunț de presă preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

1 iunie 2016. Copiii Centrului de Plasament Periș au fost în vizită la TAROM

Email Imprimare PDF

30_copii_taromViitorul sunt și copii Centrului de Plasament Periș, cărora Compania TAROM le-a fost gazdă, pe 1 iunie, astazi, cu ocazia zilei copilului, în periplul lor prin hangarul tehnic al Companiei, printre avioane și motoare.

Citeşte mai mult...
 

Precizări de presă referitoare la operarea zborurilor TAROM pe perioada grevei agentului de handling Globe Ground

Email Imprimare PDF

Precizări de presă referitoare la operarea zborurilor TAROM pe perioada grevei agentului de handling Globe Ground
Tinand cont de greva agentului de handling de pe aeroportul Otopeni, programata pentru astazi, 20 mai 2016, Compania TAROM recomanda pasagerilor sai, sa se prezinte in timp util la aeroport.

Citeşte mai mult...
 

„Cupa carnavalului” la Leucuşhaz în Ungaria

Email Imprimare PDF


Autoguvernarea Românească din Leucuşhaz, în colaborare cu Autoguvernarea pe Ţară (AŢRU), organizează pe 27 februarie competiţia sportivă „Cupa carnavalului" scrie Foaia Romaneasca, preluată de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Corneliu Vlad: REVINE PROBLEMA GERMANA?

Email Imprimare PDF

13_corneliu_vladGuvernul de la Berlin a decis ca Germania sa aiba o armata puternica, pentru a intari rolul tarii pe plan international si pentru a putea reactiona la eventuale amenintari – anuntau in primavara lui 2016 sursele de presa oficioase. Iar un comunicat oficial facea cunoscut ca "armata germana va cunoaste, pentru prima data de la reunificarea tarii, o crestere a efectivelor, dupa reduceri continue timp de un sfert de secol ", scrie analistul de politică externă Corneliu Vlad în www.curentul.info, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Precizări despre cursa TAROM București-Belgrad, care a aterizat pe Aeroportul Internațional Timișoara

Email Imprimare PDF

TAROM_logoAeronava TAROM ROT 217 care efectua cursa Bucuresti-Belgrad si a decolat din Bucuresti la ora 17.15, a fost redirectionata pe Aeroportul International Timisoara.

Citeşte mai mult...
 

George Simion: Cine din România nu vrea unire?

Email Imprimare PDF

15_george_simionÎn aceste zile, în România, în topul ştirilor este scandalul mafiei din sănătate. O mafie transpartinică, mână în mână cu elemente din toate structurile statului, similară cu celelalte care ne fură banii, viitorul şi viaţa prin crimele pe care le comit, scrie George Simion în www.timpul.md, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

TAROM lanseaza o noua destinatie Bucuresti – Hamburg

Email Imprimare PDF

TAROM_logoIncepand din 9 mai 2016 TAROM lanseaza o noua ruta in portofoliul sau: Bucuresti – Hamburg.

Citeşte mai mult...
 

"Românii din diaspora nu sunt duşmanii României", Grupul Diaspora Românească Unită îi cere lui Victor Ponta să-şi retragă cuvintele

Email Imprimare PDF


"Noi, românii din diasporă, vă solicităm să vă îndreptaţi acuzaţiile către vinovaţii dovediţi, adevăraţii duşmani ai României!", este solicitarea făcută de mai mulţi români din diaspora reuniţi sub sigla "Diaspora Românească Unită", în replică la unele afirmaţiile premierului României de la întâlnirea diasporei de la Eforie Nord.

Citeşte mai mult...
 

Revocare membri CA TAROM

Email Imprimare PDF

TAROM_logoÎn ședința din 6 mai a.c., Adunarea Generală a Acționarilor companiei TAROM a decis, cu unanimitate de voturi exprimate prin vot secret, revocarea lui Christian Edouard Heinzmann și a lui Tiberiu Țiclea din calitatea de administratori.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM face precizări cu privire la informațiile distorsionate apărute în unele publicații despre achiziția de pături

Email Imprimare PDF

TAROM_logoCompania TAROM doreste sa aduca precizari in legatura cu informatiile eronate aparute in presă, despre cantitatea si pretul păturilor consumabile achizitionate.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lansează noile uniforme sub semnătura lui Cătălin Botezatu

Email Imprimare PDF

17_uniforme_taromPe 21 aprilie 2016, Compania TAROM a prezentat in cadrul unui eveniment ce a avut loc in terminalul plecari din Aeroportul Otopeni, noile uniforme ale personalului Navigant. Proiectul de schimbare a uniformelor companiei nationale TAROM a venit firesc din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astazi a companiei si a fost construit in jurul valorilor companiei: traditie, eleganta, siguranta. Noul design are semnatura lui Catalin Botezatu.

Citeşte mai mult...
 

Celebrul realizator TV Michael Portillo, la Institutul Cultural Român din Londra

Email Imprimare PDF

25_michael_portilloGrație siturilor sale naturale și istorice deosebite, România începe să figureze din ce în ce mai des printre recomandările de sejur ale presei britanice. Atracțiile românești nu l-au lăsat nepăsător nici pe celebrul jurnalist Michael Portillo, scriitor și fost ministru în Cabinetul Thatcher, care realizează de mai mulți ani una dintre cele mai urmărite emisiuni de călătorie ale postului BBC, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Zborurile TAROM, pe destinatia Bruxelles vor fi directionate catre Aeroportul Ostende Bruges - Belgia in perioada 3 - 09 aprilie 2016

Email Imprimare PDF

TAROM_logoAeroportul Bruxelles Zaventem ramane in continuare inchis, pana la viitoarele notificari din partea autoritatilor belgiene.

Citeşte mai mult...
 

Aeroportul din Bruxelles închis până în 2 aprilie. Zborurile TAROM către Bruxelles aterizează la Amsterdam!

Email Imprimare PDF

TAROM_logoAeroportul Bruxelles Zaventem ramane in continuare inchis, pana la urmatoarele notificari din partea autoritatilor belgiene.

Citeşte mai mult...
 

Aeroportul din Bruxelles rămâne închis iar cursele TAROM, pe această rută, aterizează

Email Imprimare PDF

TAROM_logoConform informarilor primite din partea autoritatilor belgiene, aeroportul Bruxelles Zaventem ramane, in continuare, inchis. Tinand cont de acest fapt, Compania TAROM anunta urmatorul program de zbor, pe ruta București-Amsterdam, unde au fost redirecționate cursele pentru Bruxelles.

Citeşte mai mult...
 

Actualizarea situatiei zborurilor TAROM cu destinatia Bruxelles

Email Imprimare PDF

TAROM_logoConform informarilor primite din partea autoritatilor belgiene, aeroportul Bruxelles Zaventem ramane, in continuare, inchis.Tinand cont de acest fapt, Compania TAROM informeaza ca zborurile pe ruta Bucuresti - Bruxelles- Bucuresti din zilele 25 martie, 26 martie si respectiv 27 martie vor fi anulate.

Citeşte mai mult...
 

Nici un pasager al zborurilor TAROM spre Bruxelles nu a avut de suferit!

Email Imprimare PDF

TAROM_logoTinanad cont de evenimentele petrecute în Bruxelles în data de 22 martie, Compania Naționala TAROM a lansat mai multe comunicări de presă despre situația zborurilor sale atât din date de 22 martie cât și referitor la cele din 23 martie.

Citeşte mai mult...
 

Cursa TAROM București-Bruxelles din 23 martie e anulată!

Email Imprimare PDF

Avand in vedere atentatele sangeroase care au avut loc la Bruxelles, compania TAROM comunica pasagerilor ca zborurile TAROM OTP-BRU-OTP RO371, RO372 din 23 martie se anuleaza.

Pasagerii care detin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen si Londra din 23 martie.

Vom reveni cu un alt comunicat, in masura in care vom obtine alte informatii de interes pentru pasagerii.

 

Marele Bard şi Cortina de Fier – conferință a angliștilor români la Londra

Email Imprimare PDF

26_shakespearDupă ce, în urmă cu trei ani, conferinţa internaţională a angliştilor români, primul program anual de promovare a excelenţei academice româneşti în domeniul anglisticii, se lansa în captala britanică, ICR Londra continuă seria de evenimente dedicate celebrului dramaturg şi poet britanic William Shakespeare prin organizarea, pe 8 noiembrie, a unei seri dedicate comemorării a 400 de ani de la moartea sa.

Citeşte mai mult...
 

Curse TAROM anulate pe destinația Bruxelles !

Email Imprimare PDF

Compania TAROM informeaza ca, din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza.

Citeşte mai mult...
 

Lansare: Trei luni de vacanță în trecut

Email Imprimare PDF

29_coperta_trei_luni_vacantaPublicată inițial în revista Universul Copiilor în 1990, povestea "Trei luni de vacanță în trecut" vede acum pentru prima dată lumina tiparului sub forma unui album. Cu această ocazie, editura Lex Comics lansează Colecția Clasic Comics prin care își propune să readucă în atenția cititorilor de bandă desenată și alte povești minunate pierdute în negura timpului.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lanseaza Oferta Speciala pe destinaţia IAŞI

Email Imprimare PDF

TAROM_logoCompania TAROM va invită sa descoperiţi oferta specială pe ruta între București şi Iași, pentru călătorii efectuate începând cu 1 martie. Pentru călătorii București – Iași sau Iași - București prețul biletului este de 20 EUR* (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR* (toate taxele incluse). Oferta este disponibilă începând cu 23 februarie 2016 și nu este limitată ca dată de vânzare și călătorie.

Citeşte mai mult...
 

Toți pasagerii cursei TAROM Budapesta – Otopeni sunt în siguranță

Email Imprimare PDF

TAROM_logoCompania TAROM confirma faptul ca aeronava RO 236 care a decolat de la Budapesta la ora 13.12 UTC cu destinatia Bucuresti, pe 16 martie a.c., s-a intors la aeroportul Budapesta dupa 5 minute de zbor datorita unei semnalizari necorespunzatoare la motorul nr 2.

Citeşte mai mult...
 

Galei premiilor de excelență pentru etnicii români din comunitățile istorice

Email Imprimare PDF


Luni, 7 decembrie 2015, de la ora 18.00, la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale" din Bucureşti (sala Pictură, intrarea dinspre Hotel Intercontinental), va avea loc prima ediție aGalei premiilor de excelență pentru etnicii români din comunitățile istorice. Aflat sub patronajul preşedintelui Institutului Cultural Român, evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român, prin Direcţia Români din Afara Graniţelor şi Limba Română.

Citeşte mai mult...
 

Ofertă specială pentru destinația DUBAI*

Email Imprimare PDF

TAROM_logoCompania TAROM anunță lansarea unei oferte speciale pentru destinația DUBAI, începând de pe 10 martie 2016. Dubai este primul centru turistic şi de afaceri din Orientul Mijlociu şi al doilea emirat ca mărime, dintre cele șapte care formează Emiratele Arabe Unite.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lansează oferta specială de Mărțișor!*

Email Imprimare PDF

TAROM_logoTAROM te invită să descoperi acum destinația preferată la prețuri speciale, incepând de la 1 martie 2016, prin oferta de Mărţişor.

Citeşte mai mult...
 

Premieră la Bruxelles: Maidanul ucrainean prin ochii artiștilor europeni și ai regizorului Serghei Lojnița

Email Imprimare PDF


Institutul Cultural Român Bruxelles și partenerii săi din rețeaua EUNIC Bruxelles a institutelor culturale europene organizează la Palatul Artelor Frumoase din Bruxelles o dezbatere despre metamorfoza ucraineană, intitulată Ucraina prin ochii artiștilor europeni (Bozar, 11 martie). Evenimentul se înscrie în programul retrospectiv dedicat lui Serghei Lojnița de Cinematek și Bozar.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lanseaza Oferta Speciala pe destinaţia CLUJ

Email Imprimare PDF

31_taromTAROM lansează o ofertă specială pe rute între București şi Cluj-Napoca, pentru călătorii efectuate începând cu 15 mai 2016. Pentru călătorii dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR* (toate taxele incluse), transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Ziua Culturii Române sărbătorită şi de Primăria din Lomazzo

Email Imprimare PDF


Duminică, 18 ianuarie, la Lomazzo, Italia, la sediul Primăriei, Sala Garibaldi, de la ora 16, va avea loc evenimentul cultural „Să cunoaştem mai bine cultura şi comunitatea românească".

Citeşte mai mult...
 

Informare de presă ca urmare a articolelor apărute în legătură cu întârzierea zborului RO 371, Otopeni-Bruxelles din 15 februarie

Email Imprimare PDF

TAROM_logoZborul TAROM RO 371 din 15 februarie, planificat sa decoleze la ora 08.20 a.m. a decolat la ora 08.50 a.m . Aceasta intarziere de 30 minute s-a datorat restrictiilor de trafic aerian ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile la aeroportul de destinatie ceea ce a impus operarea pe o singura pista de decolare- aterizare. In consecinta, au aparut disfunctionalitati in operarea companiilor aeriene, crescand timpul de asteptare pentru aterizare.

Citeşte mai mult...
 

CRĂCIUN FERICIT ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI!

Email Imprimare PDF


AGENȚIA DE PRESĂ ROMANIAN GLOBAL NEWS urează românilor de pretutindeni, cu ocazia sărbătorilor prilejuite de Nașterea Domnului, să fie sănătoși, să aibă parte de bucurii și pace în suflete și să nu uite că sunt CREȘTINI ȘI ROMÂNI!

 

Compania TAROM lansează oferta specială pentru zborurile interne în conexiune cu zborurile internaționale

Email Imprimare PDF

TAROM_logoCompania TAROM vă invită să descoperiți oferta de călătorie cu tarif zero pentru zborurile interne în conexiune cu zborurile internaționale TAROM.

Citeşte mai mult...
 

SkyTeam lansează o călătorie în jurul lumii cu reducere - Călătorii promoţionale uşor de rezervat către mai mult de 1.000 de destinaţii

Email Imprimare PDF


SkyTeam, alianţa aeriană globală, oferă clienţilor mai mult din această lume pentru mai puţin, cu o reducere de 10% din tarifele pentru călătoriile în jurul lumii în anul 2016. Tariful promoţional pentru călătorie este disponibil pentru biletele la clasa economic, pentru călătorii de până la 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km), cumpărate până la data de 31 martie 2016. Biletele trebuie să fie cumpărate cu cel puţin 7 zile în avans, iar călătoria trebuie să înceapă înainte de 30 iunie 2016 şi trebuie să se încheie în maxim 6 luni.

Citeşte mai mult...
 

TAROM lansează o ofertă specială, către noua destinaţie Bucuresti – Hamburg, începând cu 9 mai 2016

Email Imprimare PDF


Incepand cu data de 9 mai 2016 TAROM va lansa o noua ruta: Bucuresti – Hamburg. În perioada 27 ianuarie 2016 - 31 mai 2016 puteţi beneficia de oferta speciala, pentru aceasta destinatie, de la 101 euro* pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse transmite Romanian Global News citând transportatorul aerian.

Citeşte mai mult...
 

Invitatie la cea de a 8 editie a Portii Maramuresene

Email Imprimare PDF


Ambasada României din Austria organizează la 10 mai 2014, împreună cu Asociaţia Cercul Cultural Româno Austriac şi RadioTv Unirea,  Primăria Sectorului X şi Societatea Austro-Română cea de a opta ediţie a sarbatorii " Ziua Europei" la Poarta Maramureşană.

Evenimentul va avea loc, ca de obicei, în Boehmischen Prater.


În acest an veţi putea asista la un spectacol de muzică şi dans dar şi la o serie de expoziţii de carte, pictură, sculptură şi port tradiţional.


Vă aşteptăm cu drag şi vă dorim pe această cale un Paşte Fericit  şi Lumina in suflet!

Hristos a înviat!

Cuvinte de salut:
Doamna Ambasador Silvia Davidoiu
Doamna Hermine Mospointner, Primarul sectorul X Favoriten
Dl. Ioan Godja, preşedintele Asociaţiei române Unirea şi al postului RadioTv Unirea
Dl. Lukas Vosicky, secretarul general Asociaţia AUSTRO-ROMÂNĂ

În program:
Formaţia de jocuri tradiţionale Frata, jud. Cluj
Asociaţia Muzeală şi Etnografică „Poarta de sub Feleac”, jud. Cluj
Grupul de dansatori al Asociaţiei Saşilor din Transilvania-Viena
Asociaţia culturală maghiară din Viena (dans folcloric)
Cornel Udrea, scriitor, umorist şi om de radio
Virgiliu Jireghie, lect. univ. dr., artist fotograf

Solişti:
Ingrid Merschl (muzică clasică); Adrian Gaşpar şi invitaţii săi (muzică populară)
Expoziţie de carte: Mariana Moga şi Sandu Cătinean
Expoziţie de sculptură: Dumitru Vierdeanu,Ioan Tort şi Ioan Astaluş
Expoziţie artizanat şi port tradiţional:
Asociaţia Muzeală şi Etnografică „Poarta de sub Feleac”, jud. Cluj
Expoziţie de pictură: Victoriţa Duţu
Expoziţie culinară
Vă rugăm confirmaţi participirea până pe 5 mai 2014 la adresa de email : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

*************

Asociaţia Cercul Cultural Româno Austriac Unirea şi Societatea Austro-Română va invita sa luati parte si la evenimentul din 9 mai:

Scriitorul Cornel Udrea va prezenta următoarele cărţi de umor: Obiceiuri de nuntă la cangurii şchiopi; Aut Caesar, ofsaid Nihil; Pericol de electro-cutare şi cutărică.

Prezentarea de carte si conferinta de presa vor avea loc la Primaria sectorului 10 din Favoriten, vineri, 9 mai 2014, orele 18:00.
Pentru o buna organizare sunteti rugati sa va anuntati prezenta.

http://www.radiotvunirea.com/ct-menu-item-29/331-invitatie-la-cea-de-a-8-editie-a-portii-maramuresene

Informatii:

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Cateva cuvinte despre maestrul CORNEL UDREA

O aritmetică sumară a creaţiei sale literar-artistice impune un respect pe măsură: 49 de cărţi de umor (dintre care Obiceiuri de nuntă la cangurii şchiopi rămâne, şi astăzi, cea mai iubită carte a sa, apărută în 7 ediţii), 23 de cărţi de teatru, 8 cărţi de poezie, coordonator a 10 monografii, 8 piese de teatru radiofonic naţional, 18 piese la Radio Cluj şi Radio Iaşi, 72 de premiere teatrale pe scenele teatrelor din Iaşi, Bacău, Galaţi, Ploieşti, Piteşti, Baia Mare, Satu Mare, Petroşani, Oradea, Cluj-Napoca, Turda, Craiova, Tg. Jiu, Bucureşti, Braşov, Tg. Mureş, Slatina, Deva, jucat în străinătate (Suedia, Danemarca, Bulgaria, Serbia, Franţa), iar piesa cea mai solicitată şi de succes rămâne Românie, dragă Elveţia mea!, prezentată numai pe scena Teatrului Naţional din Tg. Mureş de 186 de ori, 90 de scheciuri şi monologuri la T.V., alte 100 de scheciuni şi monologuri pentru „Ora veselă” la Radio Bucureşti, autor în premieră mondială a unei cărţi de umor în Braille, Clepsidra cu minutare. A fost tradus în limbile engleză, germană, daneză, maghiară, italiană, suedeză, franceză. Cu cei 40 de ani la Radio Cluj şi cu cea mai longevivă emisiune de divertisment, „Radioduminica” (1972-2009), Cornel Udrea ne prezintă o carte de vizită absolut impresionantă, iar creaţia sa literară a binemeritat, din partea contemporanilor, aprecieri elogioase, dintre care menţionăm câteva:

„Cel mai cunoscut şi mai subtil autor de proză umoristică din spaţiul transilvan”. († Petru Poantă)

„Felul în care vorbeşte, cu flori şi zâmbete mici, îl face al naibii de interesant şi în cărţile lui regăseşti umorul românilor”. († Fănuş Neagu)

„Dramaturgia, comediografia românească a mai primit de la Cel de Sus o valoare. În tine salut viitorul comediei româneşti.” († Tudor Popescu)

„Cunoscut ca excepţional creator de emisiuni de radio şi texte umoristice, Cornel Udrea este mai cunoscut şi recunoscut ca dramaturg.” (Dorel Vişan)

„Ciocoflender de geniu, Cornel se păstrează tânăr (ca şi mine) şi îi doresc să îşi păstreze şi neastâmpărul creaţiei artistice.” (Florin Piersic)

„Cornel Udrea nu exagerează, nu trage linii groase, scrisul lui este spumos şi încântător. Comedia lui se revarsă în voie, necăznită, ca şi cum s-ar juca…” (Draga Olteanu Matei)

„A stat în Cluj ca un fraier, că dacă se ducea la Bucureşti, acum era un mare scriitor umorist. Parcă altfel nu e!?” (Constantin Cubleşan)

„Ce admir eu la Cornel? Optimismul nealterat, dragostea pentru oameni şi zâmbetul cu care vine la orice întâlnire.” (Ştefan Popa Popa’s)

„Orice întâlnire cu Cornel Udrea – indiferent că întâlnireai directă sau prin telefon – este un prilej de bucurie şi un îndemn la ignorarea oricăror greutăţi pe care – fireşte – le mai avem în viaţă.” (Alexandru Jula)

 

Compania TAROM lansează oferta specială de iarnă, cu preţuri începând de la 79 euro*

Email Imprimare PDF


Pentru a plănui o escapadă de weekend nu ai nevoie de un pretext! TAROM te invită să descoperi acum destinația preferată la prețuri speciale, prin oferta de iarnă!

Citeşte mai mult...
 

Sărbătoarea Învierii Domnului la românii/vlahii din Timoc

Email Imprimare PDF


Sute de români/vlahi sunt așteptați marți, 22 aprilie 2013 la Mălainiţa, în Serbia unde va avea loc Festivalul de Paşte al românilor din Timoc. Evenimentul, care are deja tradiție, este organizat de Parohia Ortodoxă Română din Mălainiţa şi Remesiana şi Asociaţia "Ariadnae Filum" din Serbia, sprijinit și în acest an de Institutul Cultural Român, prin Direcţia Români din Afara Granițelor și Limba Română, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

O nouă destinație în orarul TAROM: Alicante! Bucură-te de vară pe riviera spaniolă! Programați de acum vacanța sau venirea în România!

Email Imprimare PDF


Compania Aeriană Națională TAROM anunță prezența în orarul de vară a unei noi rute către Alicante, Spania, începând cu 4 iunie 2016, cu frecvență bisăptămânală, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Conferinţa “Basarabia şi aliaţii incompatibili” la Casa Academiei din Bucureşti

Email Imprimare PDF


Institutul de Sociologie al Academiei Române şi Revista Sociologia Azi au onoarea sa vă invite, marţi, 25 martie 2014, ora 11.00, la Casa Academiei din 13 Septembrie nr 13, corp stânga, etaj IV, cu ocazia aniversării a 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu Ţara la Conferinţa cu intrare liberă BASARABIA ŞI ALIAŢII INCOMPATIBILI.

Citeşte mai mult...
 

Sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române cu TAROM!

Email Imprimare PDF


TAROM pune în vânzare bilete cu preț special pentru a sărbători Unirea Principatelor Române.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lanseaza cursa directa Iasi-Istanbul, incepand cu 9 decembrie 2015

Email Imprimare PDF


De pe 9 decembrie 2015 compania nationala TAROM impreuna cu aeroportul Iasi inaugureaza oficial cursa IASI-ISTANBUL. Noua ruta va opera cu doua frecvente saptamanale, in zilele de miercuri si sambata, cu decolare de la Iasi la ora 20:50 si sosire la Istanbul la ora 22:30. Zborul de intoarcere este programat la ora 23:15, iar aterizarea la Iasi are loc la 00:55 in ziua urmatoare (toate orele sunt locale). Aeroportul de destinatie, Ataturk este un un important hub de conexiune care permite pasagerilor conexiuni spre America de Nord, Asia si chiar Australia.

Citeşte mai mult...
 

Avioanele TAROM zboară spre Munchen și de la Iași

Email Imprimare PDF


Compania TAROM pune la dispoziția clienților săi zborul Iaşi – Munchen, zbor direct, începând cu data de 25 octombrie 2015. Prețul unei călătorii este de la 124 Euro*, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site.

Citeşte mai mult...
 

Sărbătoreşte Ziua Natională a României alături de TAROM!

Email Imprimare PDF


TAROM îşi doreşte să sărbătorească Ziua Naţională a României alături de pasagerii săi prin patru zile (28 noiembrie - 01 decembrie 2015) de tarife promoţionale pe toate destinaţiile externe TAROM.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lansează Oferta Specială - ROMA, cu prețuri începând de la 79 Euro*

Email Imprimare PDF


Compania TAROM a pus în vânzare biletele de avion pentru cursa direct Bucureşti-Roma-Bucureşti, operată în sezonul de iarnă 2015/2016.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM marcheaza in data de 24 Septembrie - ,,Ziua Libertatii de Miscare’’ alaturi de Ministerul Transporturilor si companiile de transport din cadrul acestuia

Email Imprimare PDF


Compania TAROM se alatura in data de 24 Septembrie 2015, initiativei Ministerului Transporturilor, impreuna cu companiile de transport din cadrul acestuia, pentru a marca ,,Ziua Libertatii de Miscare'', transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lanseaza Oferta Speciala de Toamna, cu preturi incepand de la 99 Euro

Email Imprimare PDF


În perioada 18 - 30 septembrie 2015 poți achiziționa bilete de avion la prețuri de la 99 EUR (toate taxele incluse), pe destinațiile externe operate de Compania TAROM.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lanseaza cursa directa Iasi – Munchen, incepand cu 25 octobrie 2015

Email Imprimare PDF

Compania TAROM lanseaza cursa directa Iasi – Munchen, incepand cu 25 octobrie 2015
Ca o noutate in sezonul de iarna, TAROM va incepe operarea din 25 Octombrie 2015 a unei noi rute directe Iasi – Munchen, cu doua frecvente pe saptamana.

Citeşte mai mult...
 

TAROM îşi deschide porţile pentru „Şcoala Altfel”

Email Imprimare PDF


Compania TAROM susţine şi în acest an, programul şcolar ,,Scoala Altfel'', prin organizarea de vizite pentru preşcolari, elevi şi studenţi. În perioada 6 - 10 aprilie 2015, studenţi, elevi şi copii de gradiniţă însoţiţi de dascălii lor vor vizita Hangarul Direcţiei Tehnice din cadrul Companiei TAROM.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM pune la dispoziția pasagerilor săi, și în sezonul de iarnă, 4 zboruri zilnice pe ruta Iași – București - Iași

Email Imprimare PDF


Compania Tarom continua si in sezonul de iarna sa puna la dispozitia pasagerilor sai, 4 zboruri zilnice pe ruta Bucuresti-Iasi-Bucuresti. Orarul de zbor al acestor curse ofera posibilitatea de a calatori pe parcursul intregii zile, asigurand flexibilitate in planificarea deplasarilor efectuate in interes de afaceri sau in interes personal.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM anunță extinderea operării pe destinația Valencia

Email Imprimare PDF


Compania TAROM vine in intampinarea solicitarilor adresate de pasagerii sai si anunta continuarea operarii pe destinatia Valencia in sezonul de iarna 2015/2016, cu doua frecvente pe saptamana: Vineri si Duminica se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Citeşte mai mult...
 

TAROM a participat la Forumul de Aviaţie şi Aeronautică (AVIATION 2014) de la Atlanta, Statele Unite

Email Imprimare PDF


Compania TAROM a participat recent la cel mai important eveniment din domeniul aviaţiei şi aeronauticii unde au fost prezenţi 2200 de experţi din 46 ţări. Echipa TAROM a transmis un mesaj referitor la importanța strategiei sale de dezvoltare durabilă, într-o industrie foarte competitivă şi dinamică. Evenimentul a avut loc la Atlanta, Georgia, în perioada 16 - 22 iunie 2014, sub numele Aviation and Aeronautics Forum (AVIATION 2014).

Citeşte mai mult...
 

TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României

Email Imprimare PDF
TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României
TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României
a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.
Citeşte mai mult...
 

TAROM susţine pregatirea profesională a viitorilor specialişti în aviaţie

Email Imprimare PDF


Compania TAROM şi Colegiul Tehnic de Aeronautică "Henri Coandă" au încheiat un protocol de colaborare pentru efectuarea pregătirii practice a elevilor din învăţământul liceal şi profesional.

Citeşte mai mult...
 

TAROM oferă copiilor bilete de avion cu tarif 0 (zero)

Email Imprimare PDF


Compania TAROM lansează o promoţie dedicată copiilor. Copiii sub 12 ani care călătoresc însoţiţi de minim un adult, pe orice destinaţie externă cu plecare din România, operată de TAROM, vor beneficia de bilete cu tarif 0(zero)*. Data de începere a călătoriei trebuie să fie cuprinsă în intervalul 1-9 noiembrie 2014.

Citeşte mai mult...
 

TAROM lansează oferta de toamnă, cu preţuri începând de la 99* euro

Email Imprimare PDF


Compania TAROM lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale externe, cu plecare din România. Preţurile încep de la 99* euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.

Citeşte mai mult...
 

TAROM continuă „ Septembrie aniversar”, campania destinată celebrării a 60 de ani de activitate şi vine cu oferte de preţ de la 99 euro

Email Imprimare PDF


În data de 18 septembrie 2014 compania TAROM a împlinit 60 de ani de activitate. Pentru a marca acest moment, TAROM a lansat o campanie adresată pasagerilor săi, care se derulează pe durata întregii luni septembrie.

Citeşte mai mult...
 

TAROM lansează noutăţile din programul de iarnă 2014/2015

Email Imprimare PDF

TAROM lansează noutăţile din programul de iarnă 2014/2015
TAROM suplimentează în sezonul de iarnă 2014-2015, zboruri pe 4 destinaţii din reţeaua sa de rute. Astfel, Bucureşti-Roma-Bucureşti va avea 2 frecvenţe suplimentare, ajungând la 6 zboruri săptămânale. Preţurile pe această rută încep de la 141 euro*, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Citeşte mai mult...
 

Începe a doua săptămână a campaniei „Septembrie aniversar”,cu preţuri începând de la 139 euro

Email Imprimare PDF

Începe a doua săptămână a campaniei  „Septembrie aniversar”,cu preţuri începând de la 139 euro
În data de 18 septembrie 2014 compania TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă şi sărbătoreşte, punând la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion la oferte speciale. Cu această ocazie, TAROM a lansat o campanie adresată pasagerilor săi, care se derulează pe durata întregii luni septembrie.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM lansează cursa Iaşi – Dublin

Email Imprimare PDF

Compania TAROM lansează cursa Iaşi – Dublin
Începând din 30 octombrie 2014, TAROM va opera zboruri directe între Iaşi şi Dublin, la preţuri începând de la 175*euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile la vânzare.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM aniversează 60 de ani de existenţă, alături de pasagerii săi

Email Imprimare PDF

Compania TAROM aniversează 60 de ani de existenţă, alături de pasagerii săi
În data de 18 septembrie 2014 compania TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă şi sărbătoreşte, punând la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion la oferte speciale.

Oferta din prima săptămână a lunii septembrie este dedicată celor care doresc să călătorească pe zboruri operate de TAROM între Bucureşti şi Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa, Paris. Preţurile pentru o călătorie dus - întors vor începe de la 179 euro*, cu toate taxele incluse.

Citeşte mai mult...
 

În luna august, TAROM topeşte preţurile biletelor de avion cu oferta “Surprise Happy Day”

Email Imprimare PDF

În luna august, TAROM topeşte preţurile biletelor de avion cu oferta “Surprise Happy Day”
În fiecare săptămână din august, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi, bilete de avion reduse cu 30 eur pentru călătorii doar dus şi 60 eur pentru călătorii dus-întors*.

Citeşte mai mult...
 

Pasagerii TAROM se pot bucura de călătorii ieftine şi confortabile, în orarul de iarnă 2014/2015

Email Imprimare PDF

Pasagerii TAROM se pot bucura de călătorii ieftine şi confortabile, în orarul de iarnă 2014/2015
Pasagerii companiei TAROM îşi pot achiziţiona bilete de avion, în orarul de iarnă 2014/2015 la preţuri începând de la 99* euro, pentru călătorii dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

*locuri limitate la acest tarif

Citeşte mai mult...
 

Pasagerii cursei anulate RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv –Bucuresti,din 22.07.2014, au primit asistenta din partea TAROM

Email Imprimare PDF


Pasagerii cursei anulate RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv - Bucuresti, din data de 22.07.2014, au primit asistenta din partea companiei TAROM, în conformitate cu Regulamentul EC261/2004 privind drepturile pasagerilor. Cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv – Bucuresti din 22 iulie a fost anulata din cauza situatiei nesigure din zona orasului Tel Aviv si a aeroportului Ben Gurion.

Citeşte mai mult...
 

Modificari de orar pentru zborurile TAROM, Bucuresti - Moscova, RO 241/2

Email Imprimare PDF


Compania TAROM anunţă că zborurile dinspre şi către Moscova, RO 241/2 vor opera pe o rută deviată pentru ocolirea spaţiului aerian al Ucrainei. Zborurile din 20 şi 21 iulie vor avea orare de zbor modificate aşa că cei care au bilete pe aceste curse sunt sfătuiţi să verifice orarul de zbor înaintea deplasării la aeroport.

Citeşte mai mult...
 

TAROM reduce pierderea în 2013, cu 44% faţă de anul anterior

Email Imprimare PDF


TAROM a încheiat anul 2013, din punct de vedere financiar, cu o reducere a pierderilor de 44 % (100 mil RON), faţă de anul 2012 şi cu 30% ( 56 mil RON) faţă de cifra raportată în bugetul aprobat pe anul 2013. De asemenea, pentru anul 2013 rezultatul net, comparativ cu cel estimat în planul de management (-143 mil RON) a fost mai bun cu 9% (13 mil.RON).

Citeşte mai mult...
 

Tarom reactioneaza la stirile aparute pe canalele media legate de retinerea a 3 angajati ai companiei pentru furt din bagaje

Email Imprimare PDF


"Pana in acest moment, compania Tarom nu a primit nicio notificare oficiala din partea organelor competente, referitoare la "retinerea a unor angajati Tarom", se mentioneaza in comunicatul de presă oficial, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

TAROM va relua operarea pe ruta Bucureşti – Larnaca – Bucureşti, din 29 martie 2015

Email Imprimare PDF


Din 29 martie 2015, Compania TAROM va relua operarea curselor pe ruta Bucureşti - Larnaca -Bucureşti. Preţurile încep de la 128*euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul companiei.

Citeşte mai mult...
 

Preţuri de vacanţă la biletele TAROM

Email Imprimare PDF


Pentru a oferi clienţilor săi cele mai bune preţuri de vacanţă, în luna iulie 2014, TAROM aplică reduceri de 50 Euro pentru fiecare bilet dus-întors şi 25 de Euro pentru un bilet dus, pentru călătoriile efectuate cu aeronave proprii TAROM.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM a fost desemnată „Linia Aeriana a Anului 2014”

Email Imprimare PDF


Compania TAROM a fost desemnată "Linia Aeriană a Anului 2014", în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă desfăşurate în data de 22 mai 2014.

Citeşte mai mult...
 

TAROM, Compania Naţională de Transporturi Aeriene a fost certificată ISO-9001:2008

Email Imprimare PDF


În timpul unei ceremonii ce s-a desfăşurat pe data de 16 mai 2014, la sediul TAROM, compania a primit certificatul care atestă conformitatea Sistemului său de Management al Calității cu cerințele standardelor internaționale IS0 9001:2008. Certificatul i-a fost înmânat directorului general TAROM, Christian Heinzmann, de către domnul Thomas Büschel - Director General TÜV Akademia/ Reprezentantul Conducerii TÜV Thüringen și domnul Andreas Drechsel - Director Organismul de certificare TÜV Thüringen.

Citeşte mai mult...
 

Cursa TAROM Iaşi-Bucureşti a aterizat pe aeroportul Băneasa, din motive meteo

Email Imprimare PDF


Cursa TAROM RO710 Iaşi-Bucureşti a aterizat pe aeroportul Băneasa, pe 13 mai, din cauza condiţiilor meteo, respectiv ceaţă densă. Reprezentanţii TAROM dau asigurări ca aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă pe Aeroportul Băneasa, iar cei 44 pasageri au fost debarcaţi, cei care au avut zboruri de conexiune fiind transportaţi cu autocarele către aeroportul Henri Coandă.

Citeşte mai mult...
 

Noutăţi TAROM în sezonul de vară 2014

Email Imprimare PDF


TAROM a început sezonul de vară 2014, oferind clienţilor săi mai multe zboruri regulate precum şi zboruri charter către cele mai frumoase destinaţii de vacanţă. Compania TAROM deschide sezonul estival cu noile rute Bucureşti-Moscova şi Iaşi-Tel Aviv, iar in iunie va inaugura alte 2 zboruri Bucureşti-Stockholm şi Iaşi- Milano.

Citeşte mai mult...
 

Compania TAROM îşi va dezvoltă flota prin utilizarea unor avioane moderne şi economice

Email Imprimare PDF


Compania TAROM îşi va dezvolta flota prin utilizarea unor avioane moderne şi economice. Reducerea costurilor de operare prin utilizarea unor avioane moderne reprezintă una din prioritaţile Companiei TAROM.

Citeşte mai mult...
 

TAROM oferă de Mărţişor 20% reducere la biletele de avion pe toate destinaţiile externe

Email Imprimare PDF


Pentru a sărbători luna Mărţişorului, TAROM oferă în zilele de 1 şi 8 martie 2014 reduceri de 20% la biletele de avion. TAROM pune în vânzare, în datele 1 şi 8 martie 2014, oferta specială de Mărţişor: 20% reducere la biletele de avion, între destinaţiile din România către toate* destinaţiile externe ale companiei TAROM, operate cu aeronave proprii.

Citeşte mai mult...
 

TAROM introduce cursa Iaşi – Milano (Bergamo)

Email Imprimare PDF


Începând din 4 iunie 2014, TAROM va opera zboruri directe între Iaşi şi Milano (Bergamo), la preţuri începând de la 120*euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile la vânzare.

Citeşte mai mult...
 

TAROM introduce cursa Bucureşti - Stockholm

Email Imprimare PDF


Începând din 2 iunie 2014, TAROM va opera zboruri directe între Bucureşti şi Stockholm, la preţuri începând de la 155*euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile la vânzare.

Citeşte mai mult...
 

TAROM introduce cursa directă Bucureşti - Moscova

Email Imprimare PDF


Începând din 30 martie 2014, TAROM va opera zboruri directe între Bucureşti şi Moscova, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Cu această ocazie, compania lanseză oferta de preţ de 99* euro (cu toate taxele incluse) pentru un bilet dus întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro

Citeşte mai mult...
 

TAROM introduce cursa Iaşi – Tel Aviv

Email Imprimare PDF


Începând din 31 martie 2014, TAROM va opera zboruri directe între Iaşi şi Tel Aviv, la preţuri începând de la 99* euro pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile la vânzare, oferta de preţ pentru ruta Iaşi - Tel Aviv - Iaşi fiind valabilă pentru biletele dus-întors cu toate taxele incluse la achiziţionarea de pe www.tarom.ro şi este supusă unor condiţii speciale.

Citeşte mai mult...
 

TAROM lansează oferta de iarnă, cu preţuri începând de la 99 euro

Email Imprimare PDF


Compania TAROM lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale externe, cu preţuri începând de la 99 euro cu toate taxele incluse. În perioada 13 - 31 ianuarie 2014, TAROM îi invită pe toţi cei interesaţi să achiziţioneze bilete dus-întors spre/dinspre mai multe destinaţii.

Citeşte mai mult...
 


Acest website folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Pentru a afla mai multe despre cum puteti controla sau sterge cookie-urile cititi politica de utilizare Cookie-uri.

Continuarea navigării implică acceptarea lor.