Banner

Traian Băsescu: Vom colabora oricând cu PAS și PPDA

Email Imprimare PDF

01_traian_basescu_pas_ppdaFostul președinte al României și președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, susține că PUN va colabora oricând va fi posibil cu Partidul Acțiune și Solidaritate și cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi" de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN, citat de Romanian Global News.

 

În contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc anul curent în Republica Moldova, Traian Băsescu susține că PUN este gata să colaboreze cu partidele Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase, de asemenea, cu segmente din cadrul societății civile, care ar fi binevenite alături de Partidul Unității Naționale.

„Dacă vor fi condiții, să creăm o platformă a unității naționale deschisă cu participarea intelectualității, care nu vor să înregimenteze în partide, dar este de acord să susțină ideea unionistă", a spus fostul președinte.

De asemenea, Traian Băsescu susține că PUN deocamdată nu este în negocieri cu nimeni, dar că acest lucru nu înseamnă că va respinge colaborările cu partidele unioniste.

„Deocamdată, obiectivul nostru este consolidarea Partidului Unității Naționale ca cel mai nou partid de pe scena politică din Republica Moldova", spune Traian Băsescu.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

Parteneri din Basarabia

NewsletterFacebook


Cele mai citite ştiri

Publicitate