Banner

Mărțișorul românesc sărbătorit la Washington DC de 18 ani!

Email Imprimare PDF

20_martisor_ro_petrecereSe aproprie începutul primăverii și pentru noi românii asta înseamă în primul rând sărbătoarea Mărțișorului! Pentru românii din zona Washington, DC această frumoasă tradiție este sărbătorită an de an și a devenit un prilej pentru comunitate să se reunească, să își reamintească originile și tradițiile strămoșești și să petreacă împreună o după amiază cât mai plăcută, transmite Bogdan Banu pentru Romanian Global News.

 

Organizată de 18 ani, Sărbătoarea Mărțișorului din Washington reunește zeci și sute de români și oferă doamnele și domnișoarele bucuria de a primi un binemeritat Mărțișor!

Pentru evenimentul din acest an, românii din zona Washington, DC sunt așadar invitați la un Mărțișor muzical sâmbătă, 3 martie începând cu ora 20. Petrecerea îl are ca invitat pe DJ Coco și va include o cină cu mâncăruri tradiționale românești (inclusiv mâncare de post) pregătite cu talent și dedicație de Gyula și Mihaela Priester. Cei prezenți își vor putea face și poze distractive (gratis) în photobooth-ul pus la dispoziție de către PhotoboothDMV și vor putea participa la o tombolă cu premii.

Petrecerea va avea loc la "Patriot Hall" din Vienna, Virginia la adresa 330 Center Street North. Pentru cei care doresc să folosească transportul public, locația este la numai 5-10 minute distanță cu Uber / Lyft / Taxi de stațile de metrou Vienna/Fairfax - GMU de pe linia portocalie sau Greensboro și Tysons Corner de pe linia argintie. Pentru cei care vor conduce, Patriot Hall oferă parcare gratuită.

Biletele cumărate în avans on line costă $50 de persoană și $60 în ziua evenimentului și la intrare. Copii sub 12 ani beneficiază de bilete reduse la $15 fiecare. În prețul biletului este inclusă și cina cu mâncăruri românești și un pahar de vin românesc și /sau moldovenesc. Biletele pot fi cumpărate on line la: http://martisor2018.eventbrite.com/ sau la intrare cu plată cash sau cu card de credit. Cash bar. Există numai un număr limitat de bilete pentru acest eveniment așa că nu ezitați să vă rezervați biletele!

Pentru informații suplimentare vă rugăm să îi contactați pe Bogdan Banu la 202.531.8776 sau pe Cosmin Cornea la 540.429.5786.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

Parteneri din Basarabia

NewsletterFacebook


Cele mai citite ştiri

Publicitate