Basarabia și Timocul, în Parlamentul României

Email Imprimare PDF

20_basarabia_si_timocul_in_parlamentRomâni basarabeni și românii/vlahii timoceni se vor reuni la Parlament în cadrul unei dezbateri. Evenimentul are loc la Camera Deputaților, în sala Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor, cu începere de la ora 11:00, transmite Romanian Global News.

 

La dezbaterea care se deruleaza sub genericul „Basarabia și Timocul" participa deputați și senatori, primari, istorici, specialiști în educație, economie și apărare, stagiari din rândul studenților basarabeni, reprezentanți ai autorităților publice locale din Republica Moldova care au votat Declarații de Unire cu România și lideri ai comunității românești din Timoc , Serbia de Răsărit.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

Parteneri din Basarabia

NewsletterFacebook