Banner

Continuă valul de semnături a Declarațiuilor de Unire pe cele două maluri ale Prutului

Email Imprimare PDF

31_reunitiCJ Galaţi: "Solicităm parlamentelor României şi Republicii Moldova să emită o declaraţie politică comună privind reîntregirea ţării şi a neamului românesc"

Consilierii judeţeni de toate culorile politice au votat ieri (n.r. – 30 martie 2018), în cadrul şedinţei ordinare, o declaraţie politică de unire cu Republica Moldova. Prin această declaraţie, consilierii judeţeni îşi exprimă dorinţa unirii României cu Moldova şi solicită parlamentelor din România şi Republica Moldova adoptarea unor declaraţii similare, pentru reunirea celor două state românești, transmite Romanian Global News.

Municipiul Brăila a adoptat Declaraţia de Reunire

Primăria municipiului Brăila a semnat o adoptat vineri o Declaraţie de Reunire cu Republica Moldova.

Declarația de UNIRE a R.Moldova cu România, semnată de municipiul Botoșani

Inițiativa aparține primarului municipiului Botoșani, cel care le-a propus consilierilor semnarea Declarației, precizând că este vorba despre un început, pentru că vor urma noi acțiuni prin care botoșănenii vor marca Centenarul Unirii.

Declarația de Unire a Municipiului Râmnicu Sărat

La data de 25 martie 2018, de Buna Vestire, Municipiul Râmnicu Sărat s-a alăturat localităților din România care au votat pentru Reîntregirea țării, pentru Unirea României cu Republica Moldova.

Consiliul Local ONEȘTI a votat DECLARAȚIA de UNIRE cu Republica Moldova!

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Onești de joi, 29 martie, aleșii locali au adoptat o declarație simbolică de unire cu Republica Moldova, care fost citită în plen de către secretarul municipiului, Daniel Spânu. Din câte se pare, Oneștiul este prima localitate din județul Bacău care a adoptat Declarația de Unire.

Declarație de UNIRE adoptată de agricultorii din Pănășești

Act de patriotism IMPRESIONANT! Colectivul Consiliului Cooperativei Polilegumicole "Timeos" din comuna Pănășești, raionul Strășeni, a semnat, în ziua împlinirii celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, o declarație prin care își manifestă dorința de restabilire a dreptului istoric și dreptul de a trăi împreună cu frații de peste Prut. Declarația a fost semnată de consilierii CCP "Timeos" și președintele Alexei Rotaru.

 

Cele mai citite ştiri

Publicitate