Banner

Meleșcanu confirmă ceea ce Romanian Global News susține demult: în România ”se simte o prezenţă foarte solidă” a spionajului rusesc. De ce oare nu este anihilată!?

Email Imprimare PDF

31_melescanuMinistrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, vineri, că, deși nu știe în cifre, în România "se simte o prezenţă foarte solidă" a spionajului rusesc, relatează News.ro, preluat de Romanian Global News.

Ministrul de externe și fost șef al SIE confirmă astfel ceeace Romanian Global News susține demult și anume că în românia activează, prezentă pe scară largă în instituții ale statului și presă, o puternică agentură a serviciilor secrete ale Rusiei. Întrebarea este de ce nu este această deloc deranjată de contraspionajul românesc, indiferent de care serviciu aparține acesta...Și de aici încep cu adevărat întrebările...

Ministrul a comentat şi poziţia Ambasadei Rusiei la Bucureşti, care a calificat anunţul MAE privind expulzarea unui diplomat rus drept "manifestarea nebuniei politice colective", afirmând că "o nebunie politică a fost atactul de la Salisbury".

Teodor Meleşcanu, a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la ALDE Arad, despre o eventuală intensificare a spionajului rusesc în ţara noastră, el declarând că nu are cifre. "Nu ştiu în cifre, dar se simte totuşi o prezenţă foarte solidă în România", a spus ministrul.

Totodată, Meleşcanu a comentat poziţia Ambasadei Rusiei la Bucureşti, care a calificat anunţul MAE privind expulzarea unui diplomat rus drept "manifestarea nebuniei politice colective", Meleşcanu declarând că "o nebunie politică a fost atactul de la Salisbury".

 

Cele mai citite ştiri

Publicitate