Banner

Arca TV- Televiziunea Romanilor de Pretutindeni

Email Imprimare PDF

30_arca_tvARCA TV (Association of the Romanian Communities Abroad) este o platforma de comunicare TV a carei principal sediu se afla in Houston, Texas, Statele Unite ale Americii si care transmite online, pe canalul propriu si pe TVR International, televiziunea nationala din Romania, cu care detine un acord. Principalul scop al Arca TV este de a forma parteneriate cu diferite Asociatii Romanesti Fundatii si Comunitati Romanesti din intreaga lume. Deasemenea, suntem interesati sa formam parteneriate cu entitati din Romania ce doresc sa sustina Diaspora de oriunde din lume, se arată în prezentarea de pe http://www.arcatv.us, preluată de Romanian Global News.

Arca TV doreste sa intervieveze romani sau persoane cu origini romanesti din Diaspora. Dorim sa atragem in acest proiect leaderi ai Comunitatilor Romanesti pentru a cunoaste mai bine traditiile si mostenirea noastra, ca romani ce traim in afara granitelor Romaniei. Materialele video ce vor fi realizate, interviuri si filme documentare cu o durata de 30 sau 60 de minute, vor fi transmise pe canalul online si pe TVR International, Detinem in acest sens un acord cu TVR International.

Viziunea pe termen lung este sa aducem impreuna toti romanii intr-o retea globala, dand tuturor o sansa sa isi exprime dorintele sau initiativele, acest lucru contribuind la construirea unui viitor mai bun pentru toti Romanii.

Vom filma, produce si transmite documentare, festivaluri si filme de prezentare despre Romanii ce locuiesc in afara tarii, precum si cu leaderi ai comunitatilor romanesti. In final, vom realiza o comunicare eficienta intre Romanii din Diaspora, pentru a raspunde nevoilor acestora si a influenta deciziile ce ne afecteaza viata. Vom construi o punte de legatura intre Romanii de acasa si cei din Diaspora, pentru a deveni mai puternici ca natie si popor, chiar daca traim in tari diferite.

 

Cele mai citite ştiri

Publicitate