Banner


Warning: getimagesize(images/stories/2018/04/26_ambasadorul_germaniei_la_bucuresti_iohannis.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/fundatia/web/rgnpress.ro/public_html/rgn_18/plugins/content/imageresize.php on line 37

Ambasadorul Germaniei la București susținător al Pactului Ribentropp-Molotov sau cum colaborează Germania cu interese rusești împotriva României!

Email Imprimare PDF

26_ambasadorul_germaniei_la_bucurestiAmbasadorul Germaniei la București susține Pactul Ribentropp-Molotov demostrând încă odată complicitatea Germaniei cu interesele rusești de la frontiera NATO și UE, transmite Romanian Global News.

Acesta susține că Unirea Republicii Moldova cu România i se pare problematică din cauza existenței conflictului transnistrean și a Autonomiei Găgăuze, îndemnând la povestea fără sfârșit a așa zisei politicii de integrare europeană care ar permite în continuare Rusiei să-și facă jocurile la Chișinău.

Diplomatul german mai crede că dacă germanii au avut dreptul sâ se unească, românii nu au acest drept.

Fost reprezentant al președinției germane a OSCE pentru rezolvarea problemei transnistrene, ambasadorul Cord Meier-Klodt a făcut declarațiile într-un interviu acordat Revistei 22, în care spune că o „comparație cu unificarea germană nu este prea utilă".


Nu este de mirare în acest context poziția lui Klaus Iohannis care se vede destul de des cu ambasadorul Germaniei...

 

Cele mai citite ştiri

Publicitate