Banner


Warning: getimagesize(images/stories/2018/04/13_vlad_turcanu_c_codreanu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/fundatia/web/rgnpress.ro/public_html/rgn_18/plugins/content/imageresize.php on line 37

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/fundatia/web/rgnpress.ro/public_html/rgn_18/plugins/content/imageresize.php on line 56

Sfatul Țării 2 și-a anunțat susținerea pentru candidatul Constantin Codreanu

Email Imprimare PDF

13_sfatul_tarii_2Candidatul Partidului Unității Naționale la fotoliul de primar al municipiului Chișinău, Constantin Codreanu, este susținut de Mișcarea Unionistă „Sfatul Țării 2″, transmite Romanian Global News.

 

Decizia a fost luată în cadrul ședinței de pe, 25 aprilie. Consiliul Director al Mișcării Unioniste „Sfatul Țării 2" a decis să-l susțină pe Constantin Codreanu, ca reprezentant al curentului unionist, scrie www.deschide.md.

„Ținând cont de faptul că acest cel mai tânăr candidat la postul de primar al municipiului Chișinău are relații deosebite cu Țara, suntem convinși că, având ajutorul ei, el va putea să facă din orașul Chișinău o capitală cu adevărat europeană, cu care să ne mândrim fiecare dintre noi' se arată în hotărârea luată de „Sfatul Țării 2", potrivit 10Tv.

Potrivit reprezentanților Mișcării Unioniste, hotărârea a fost luată pentru a nu admite accederea în scaunul de primar al Chișinăului a unui reprezentant al forțelor pro-ruse.

Un fost consilier prezidențial s-a alăturat lui Constantin Codreanu


Fostul consilier prezidențial, Vlad Țurcanu, va face parte din echipa candidatului Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar general al capitalei, Constantin Codreanu.

Constantin Codreanu e sigur că prezența lui Țurcanu în echipa sa va convinge mai multă lume să i se alăture în lupta pentru funcția de primar general.

Vlad Țurcanu a explicat de ce a ales să fie alături de Constantin Codreanu. „Dânsul reprezintă acel grup majoritar, care, din punctul său de vedere, nu este reprezentat de niciun alt candidat la alegeri. Electoratul proromân din Chișinău are nevoie de un primar care să-i ajute să construiască un oraș frumos și să le ofere acea perspectivă pe care nu o au în prezent. Candidați sunt mulți, iar pe unii îi considerăm potențiali parteneri", a declarat Vlad Țurcanu.

De asemenea, acesta a criticat partidele „ermetice" care nu au admis în rândul lor unioniștii, fără a face referire la o formațiune anume. „Cred că în R. Moldova s-au încheiat vremurile când voturile proromânești erau tranzacționate și folosite în scop îngust de partid", a mai adăugat fostul consilier prezidențial.

Vlad Țurcanu va coordona activitățile de comunicare ale candidatului Constantin Codreanu și-l va reprezenta pe acesta în spațiul public pe durata campaniei electorale.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook