Banner

Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord va oferi 100 de biciclete pentru copiii defavorizați din Copșa Mică

Email Imprimare PDF

Episcopia Ortodoxă Română Europei de Nord a început o colectă cu scopul dăruirii a 100 de biciclete pentru copiii defavorizați din Copșa Mică. Strângerea de fonduri pentru acest proiect a început în urma acțiunii caritabile„Pedalând pentru viață", la care Părintele Episcop Macarie alături de membrii Centrului pentru Tineret „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare" au participat în luna mai, în Göteborg, Suedia, transmite Romanian Global News.

Proiectul se încadrează în tematica proiectelor sociale și culturale ale Episcopiei Ortodoxe Române din țările scandinave dedicate împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Bicicletele achiziționate vor ajunge la cei 100 de copii beneficiari ai programului social „Burse pentru copiii săraci din România".

Acest demers este organizat de Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord în colaborare cu Arhiepiscopia Sibiului și are ca scop susținerea financiară a copiilor săraci din zona defavorizată Copșa Mică.

Persoanele dornice să se alăture acestui demers pot afla mai multe informații aici.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook