Banner

78 de ani de la anexarea Basarabiei de către URSS. Protest în fața ambasedei Rusiei la Chișinău

Email Imprimare PDF

78 de ani de la anexarea Basarabiei de către URSS. Protest în fața ambasedei Rusiei la ChișinăuAsociația „UNIREA - ONOARE, DEMNITATE ȘI PATRIE” organizează o acțiune de protest, care are loc joi, 28 iunie, în fața Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, transmite Romanian Global News.

Protestul are loc în contextul în care joi, 28 iunie, se împlinesc 78 de ani de la anexarea Basarabiei de către URSS. „Ne vom aduna cu toții în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău, unde vom comemora acest eveniment nefast al istoriei și le vom aduce, din nou, aminte rușilor să își retragă trupele din regiunea transnistreană”, se arată pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook