Banner

Tabăra de vară 2018-”Nu uita că ești român” - Mirano

Email Imprimare PDF

09_tabara_miranoCu ajutorul Bunului Dumnezeu am organizat și anul acesta tabăra de vară "Nu uita că ești român". Tabăra a fost organizată de parohia Mirano la care s-au alăturat parohiileromânești : Portogruaro, Pordenone, Trieste, Noale și Castelfranco, transmite presbitera Mihaela Crețan preluată de Romanian Global News.

"În acest an, am avut un grup format dintr-un număr de 27 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Tabăra a început duminică după amiază, 22.07.2018 și s-a desfășurat în localitatea Sottomolizza, Castello Tesino, provincia Trento și s-a încheiat sâmbătă 28.07. 2018. În această perioadă au avut loc diverse activități literare, artistice, de divertisment, de recreere și sportive. Copii au beneficiat de condiții deosebite în ceea ce privește cazarea și masa, locuri de joacă amenajate, terenuri de sport și piscină", se arată în corespondență.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook


Cele mai citite ştiri

Publicitate