Banner

Stindardul Unirii la românii din Guidonia

Email Imprimare PDF

09_guidoniaDuminică 29 iulie 2018, credincioșii români din parohia Sfântul Proroc Ieremia - Guidonia protopopiatul Lazio II, au primit cu bucurie Stindardul Marii Uniri. După Sfânta Liturghie s-a săvârșit slujba de Tedeum, și o rugăciune de pomenire pentru eroii și martirii Neamului nostru care și-au vărsat sângele pentru demnitatea și Credința strămoșească, transmite Romanian Global News.

În încheiere a avut loc o reprezentare artistică cu copii parohiei, care au interpretat poezii și cântece patriotice umplând inimile și sufletele tuturor celor prezenți, de emoție, dor și dragoste față de Scumpa Noastră Țară.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook