Banner

STINDARDUL UNIRII A POPOSIT ȘI LA ROMÂNII DIN AREZZO

Email Imprimare PDF

31_romani_arezzoÎn data de 27 septembrie 2018 steagul Alba-Iuliei a fost adus la parohia românească din San Giovanni Valdarno de către preotul paroh CONSTANTIN RADU și însoțitorii săi, transmite Romanian Global News.

A fost întâmpinat de purtătoarea tradiționalei „ pâine și sare" de către doamna ELENA TURCU îmbrăcată într-un frumos costum țărănesc din zona Bacăului.

La intrarea steagului Unirii în biserică s-a intonat de către întreaga adunare imnul național „Deșteaptă-te, Române!", apoi preotul paroh a rostit un cuvânt de bun venit.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook