Banner

La Cernăuți au fost premiați elevii care au participat la concursul “100 de eseuri pentru 100 de ani”

Email Imprimare PDF

20_elevi_cernautiConsulatul General al României la Cernăuți a găzduit ceremonia de premiere a elevilor care au participat la concursul "100 de eseuri pentru 100 de ani", organizat de către Ministerul Românilor de Pretutindeni, scrie Buc Press, preluat de Romanian Global News.

Consulul general al României la Cernăuți Irina Loredana Stănculescu a înmânat elevilor medaliile și diplomele oferite de Ministerul Românilor de Pretutindeni precum și broșurile care cuprind cele 100 de eseuri câștigătoare, dar și cadouri de Crăciun din partea Consulatului General al României la Cernăuți.

La festivitatea de premiere a participat si ministrul-consilier Ionel Ivan. Elevii au cântat un colind strămoșesc, vestind nașterea Domnului.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook