Banner

Romanian Global News urează la mulți ani românilor de pretutindeni! 2019 să vă aducă sănatate, liniște sufletească și bucurii

Email Imprimare PDF

18_la_multi_ani_2019Agenția de presă Romanian Global News mulțumește sutelor de mesaje de felicitare primite de la românii de pretutindeni din întreaga lume. Vă mulțumim că apreciați ceea ce facem și politica editorială pe care am promovat-o până acum.

 

La rândul nostru, vă urăm românilor de pe toate meridianele, celor din Țară și Basarabia, celor din comunităților istorice și celor din diasporă, să aveți un an 2019 plin de bucurii și împliniri, să fiți sănătoși și cu sufletul liniștit, să fiți puternici și hotărâți în apărarea Credinței, Neamului și intereselor românești oriunde în lume și să nu uitați niciodată că aveți o Țară mamă!

La mulți ani!

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook