Banner

Primul Hram al Parohiei Carignano

Email Imprimare PDF

01_parohie_carignanoParohia Carignano își serbează pentru prima dată Ocrotitorul, pe Sfântul Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei, și zece luni de la prima Sfântă Liturghie. Împreună cu Părintele IOAN SFÎRNACIUC, pentru a slujii împreună Sfânta Liturghie, au slujit Pr. Nicolai Vasilescu de la Parohia Chivasso, Pr. Dumitru Babula de la Parohia Ivrea, Pr. Cristian Vasilescu de la Parohia Torino 1, Pr. Timotei Asandei de la Parohia Giaveno iar duminică Pr. Bogdan Filip de la Parohia Venaria, transmite Romanian Global News.

Au fost prezenti, de asemenea, consul Simona Bojea care a transmis mesajul Doamnei consul General de la consulatul Român din Torino, Dl. Giorgio Albertino, Primar al Orașului Carignano care a mulțumit concetățenilor noștri pentru contribuția adusă orașului și don Mario Fassino parohul Bisericii Catolice.

Bucuria sa încheiat cu agapa frățească la care au participat cu toții.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook