Banner

Tineri antreprenori din Basarabia sunt instruiți în România cum să își extindă afacerile

Email Imprimare PDF

01_parc_stiintific_si_tehnologicPrima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova va avea loc miercuri, pe 27 februarie curent, la Iași, transmite www.afaceri.ro, preluat de Romanian Global News.

„Ne dorim ca, prin acest forum, să rupem barierele artificiale, clișeele care există între tinerele idei antreprenoriale din România și Republica Moldova, în privința extinderii afacerii sau colaborării peste Prut, în oricare sens", a menționat Alin Pătru, inițiatorul proiectului și CEO al Europe NOW.

„Filosofia conferințelor Afaceri.ro este că publicul trebuie să asculte speakeri la care apoi să poată apela și la finalul zilei", a adăugat Marius Alexa, CEO Arhipelago Interactive.

Pe lângă prezentarea unor povești de succes, unul din punctele centrale ale forumului este promovarea Programului Erasmus pentru Tineri Antreprenori (Erasmus for Young Entrepreneurs), care are un punct de lucru și la Chișinău. Tot în cadrul Forumului va avea loc și o miniexpoziție EYE MINIFAIR organizată de asociația Reginnova Nord-Est.

Evenimentul este un proiect inițiat de către compania Europe NOW din Chișinău și este organizat de către Parcul Științific și Tehnologic „Tehnopolis" - gazda forumului, sub egida conferințelor AFACERI.RO. Un sprijin activ l-a oferit Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova – coorganizator al evenimentului, ca membru al consorțiului Enterprise Europe Network.

Europe NOW este o platformă europeană de reprezentare și consultanță în domeniul turismului și managementul călătoriilor de afaceri fondată în Chișinău. Europe NOW federează agenții de turism și companii de management al destinației lider de piață din peste 20 de țări, asigurând astfel servicii de calitate și pentru turiștii de afaceri și grupuri organizate în întreaga Europă.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook