Banner

Buna Vestire – Hram al paraclisului Bisericii „Sfânta Cruce” – Torino 2

Email Imprimare PDF

01_paraclis_torino_2Cu prilejul Praznicului Bunei Vestiri, Biserica românească „Sfânta Cruce" din Torino a sărbătorit luni, 25 martie 2019, hramul paraclisului închinat acestui mare praznic al Maicii Domnului, transmite Romanian Global News.

Această sărbătoare a strâns laolaltă mulțime de credincioși români, care prin prezența lor la Vecernia Mare cu Litie, săvârșită în Ajun și la Sfînta Liturghie din ziua Praznicului, și-au manifestat dragostea lor față de Maica Domnului care este mijlocitoarea tuturor.

În cuvântul de la sfârşitul slujbei, părintele Iustin Androne a îndemnat pe cei prezenţi la a urma smereniei şi ascultării Fecioarei Maria care „s-a predat cu totul lui Dumnezeu" prin cuvintele smerite,, Iată Roaba Domnului, fie mie după cuvântul tău,, dându-I astfel posibilitatea lui Dumnezeu să lucreze mântuirea întregii lumi.Părintele a mai adăugat de asemenea și faptul că perioada postului este un prilej de încredințare în mâinile lui Dumnezeu, în mod liber, lăsând Harul Tainelor Spovedaniei și Împărtășaniei să lucreze împotriva pornirilor noastre neziditoare.

Mai apoi, credincioșii au participat la agapa frățească, mulţumind Maicii Domnului pentru toate binefacerile ştiute şi neştiute şi mai ales pentru grija sa de Maică Iubitoare faţă de noi toţi.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook