Banner

Serbare de adio la Liceul „N. Bălcescu” din Jula

Email Imprimare PDF

13_balescu_julaSerbarea de bun rămas a promoţiei de absolvenţi 2014/2018 de la Liceul „Nicolae Bălcescu" va avea loc în ziua de sâmbătă, 5 mai, de la ora 10.00, la Centrul Cultural Românesc din Jula, transmite romanian Global News, citând Foaia Românească.

Serbarea va avea loc la doar o zi după examenul de bacalaureat la limba şi literatura română, acesta fiind primul examen al bacalaureatului de anul acesta şi are loc pe 4 mai. Cei 48 de absolvenţi le au ca diriginte pe profesoarele Vera Cser (clasa a 12-a A) şi Silvia Cefan (clasa a 12-a B).

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook


Cele mai citite ştiri

Publicitate