Banner

Noi servicii pentru pasagerii care aleg să zboare cu aceste doua companii aeriene românești

Email Imprimare PDF

01_tarom_unitiÎn calitate de membre ale prestigioasei Asociații Internaționale de Transport Aerian (IATA), companiile TAROM și Blue Air anunță semnarea a două parteneriate privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii.

Citeşte mai mult...
 

În această vară va fi introdusă o linie de feribot între localitățile Isaccea (România) și Cartal (Sudul Basarabiei, Ucraina)

Email Imprimare PDF

01_cartalUcraina va lansa o linie de feribot de-a lungul graniţei cu România, în ideea de a consolida conectivitatea regională, a anunţat luni mass media din Ucraina, citată de BucPress și preluată de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

„Maşina cu poeţi” din nou la Cernăuţi

Email Imprimare PDF

01_masina_cu_poetiÎn prima jumătate a zilei de duminică, 24 februarie a.c., la ora 11.00, în incinta Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi" din oraşul Cernăuţi va avea loc şedinţa lunară a Cenaclului Literar transfrontalier „Maşina cu poeţi", transmite Agenția BucPress, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

George Banu conferențiazăla sediul Institutului Cultural Român Budapesta

Email Imprimare PDF

01_george_banuDuminică, 3 martie 2019, de la ora 16.00, Institutul Cultural Român la Budapesta este onorat să îl aibă ca oaspete, pe domnul prof. dr George Banu, prestigioasă personalitate a culturii contemporane, cu notorietate academică. Criticul teatral, președinte de onoare al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru va susține o conferință cu titlul „Livada și poetica dispariției", transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Românii din Londra invitați la expoziția de design vestimentar “Romanian Fashion Exposed”, la sediul ICR Londra

Email Imprimare PDF

01_romanian_fashion_expozedInstitutul Cultural Român din Londra găzduiește, în această lună, expoziția de design vestimentar "Romanian Fashion Exposed", ce prezintă creaţiile designerului român Gabriela Popa - unul dintre artiștii români de succes stabiliți în capitala britanică, fondatoarea brandului de lux Gabriela Rose -, alături de colecția Naturalis, propusă pentru sezonul de toamnă-iarnă 2019-2020 de către Thais Coman și Oana Stroe, cele două creatoare din spatele brandului THAÏS & STRÖE, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 20

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook