Banner

Croitor român, premiat în Italia cu ”Ața și Firul de Aur”, distincție oferită celor mai pricepuți tineri croitori

Email Imprimare PDF

01_croitor_roman_premiat_in_ITALIAOrașul dragostei, Verona, a fost timp de cinci zile și capitala modei. În palatul Gran Guardia, în centrul istoric al orasului, s-a desfășurat Congresul Internațional al Maeștrilor Croitori, iar printre cei peste 300 de participanți au fost și 11 români. Cel mai tânăr din delegația noastră a reușit chiar să câștige un prestigios premiu: Ața și Firul de Aur, distincție oferită celor mai pricepuți tineri croitori, scrie www.digi24.ro, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Invitație pentru a participa la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni, pe 14 - 15 septembrie curent, la Complexul etno-cultural „VATRA” din R. Moldova

Email Imprimare PDF

01_festivalul_cultural_al_romanilor_de_pretutindeniAPEL CĂTRE ROMÂNI

Români, în 14 și 15 septembrie, la Complexul etno-cultural VATRA din Republica Moldova, va avea loc Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni. Este cea mai importantă reuniune de suflet care-i strânge laolaltă pe toți cei care simt și trăiesc românește. Evenimentul din acest an reprezintă, de fapt, a doua ediție a Centenar Fest, organizat anul trecut, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Prezența impunătoare și succesul răsunător de care ne-am bucurat atunci, ne-a convins că acest Festival este necesar, atât pentru oamenii din România, dar mai ales pentru cei din Republica Moldova, care nu au mai avut ocazia până atunci să cunoască România din această perspectivă, transmite organizatorii festivalului, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Mitropolitul Clujului: “Maica Domnului plânge pentru că au emigrat 5 milioane de români”

Email Imprimare PDF

01_mitropolitul_clujuluiÎn predica de la Nicula, Mitropolitul Clujului a vorbit joi despre numărul mare de români care au emigrat în ultima perioadă. El a afirmat că Maica Domnului plânge pentru cei aproape cinci milioane de români care au luat calea străinătăţii, dar sper că prin rugăciunile ei vor reveni în ţara lor, transmite Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Românii din străinătate vor putea trimite bani acasă, fără comision. ANUNŢUL ministrului de Finanţe

Email Imprimare PDF

01_bani_acasaMinistrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, la o întâlnire cu românii din Diaspora, că cei care muncesc în străinătate vor putea trimite bani în ţară fără comision, printr-un produs bancar care va fi lansat de CEC, în luna septembrie, transmite Mediafax, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 

Autostrada Unirii va fi declarată obiectiv strategic de importanţă naţională

Email Imprimare PDF

01_razvan_cucAutostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, citat de www.agerpres.ro, preluat de Romanian Global News.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 9