Banner

O nouă companie aeriană low-cost va opera de pe Aeroportul Timişoara cu zboruri directe spre şi dinspre Germania

Email Imprimare PDF

16_aeroport_timisoaraAeroportul Internaţional Timişoara vine cu veşti bune la începutul anului 2019. Compania germană Eurowings va efectua zboruri din capitala Banatului, transmite Romanian Global News.

O nouă companie aeriană va începe operarea începând cu luna iunie 2019 cu zboruri directe din Timişoara spre şi dinspre Germania.

Este vorba de Eurowings – o companie aeriană low-cost subsidiară companiei Lufthansa.

Începând cu 3 iunie 2019, compania va opera zboruri spre şi dinspre Stuttgart (Germania).

"Este o veste excelentă pentru acest început de an, este o primă destinaţie oferită de Eurowings din luna iunie. Ne dorim ca în timp, compania să deschidă şi alte destinaţii cu zbor direct din Timişoara", a declarat directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Zborurile spre Stuttgart sunt programate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri. Acestea vor fi efectuate cu aeronave Airbus A319 şi vor pune la dispoziţie peste 140 de locuri/zbor.

Compania aeriană Eurowings este o companie înfiinţată în noiembrie 1996 şi este astăzi parte a grupului Lufthansa. Din 2015 oferă zboruri low-cost pentru peste 130 de destinaţii, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings unul dintre cele mai importante companii low-cost din Europa.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook