Banner

Va fi deschisă ruta aeriană Chișinău – Timișoara

Email Imprimare PDF

11_taromComapnia aeriană românească TAROM anunță că este pregătită să deschidă ruta aeriană directă Chișinău – Timișoara. Primul avion va zbura pe data de 18 septembrie 2018. Preţurile pentru un zbor direct, dus-întors, pornesc de la 100 Euro*, la achiziţionarea de pe site, cu toate taxele incluse, avand 3 frecvenţe pe săptămănă, în zilele de Miercuri, Vineri şi Duminică, se anunță într-un comunicat TAROM, preluat de Romanian Global News.

De asemenea, în comunicatul Companiei aeriene din România este adus un elgoiu capitalei Republicii Moldova.

"Oraşul din piatră albă", Chişinău este centrul principal administrativ, economic, ştiintific şi cultural al Republicii Moldova. Aşezat pe un loc pitoresc, pe cele şapte coline, Chişinăul produce o impresie plăcută asupra oaspeţilor şi locuitorilor republicii. Oraşul are un un colorit aparte datorită bulevardelor largi şi luminoase, a parcurilor şi scuarurilor inundate de verdeaţă, edificii moderne situate în vecinătatea clădirilor cu elemente ale arhitecturii tradiţionale.", scriu românii de la TAROM pe siteul oficial al companei.

 

Suntem parteneri cu:

Despre noiRomanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină . Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc. Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate. Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.

NewsletterFacebook


Cele mai citite ştiri

Publicitate