Banner

Prima aplicaţie mobilă TAROM a fost lansată. Werner Wolff (CEO TAROM): 2018 este anul retehnologizării TAROM

Email Imprimare PDF

10_tarom_oriundeCompania TAROM anunță lansarea primeiaplicații mobile din istoria companiei. Începând cu data de 27 septembrie a.c. aplicația poate fi descărcată gratuit de pe platforma Google Play., transmite Romanian Global News.

 

Achiziția de bilete on-line reprezintă o tendință în creștere în piață. Noi, prin TAROM app răspundem unor nevoi de simplitate și eficiență. Vrem ca toți pasagerii noștri să știe că în aplicația TAROM îi așteaptă promoții, oferte speciale și multe alte beneficii. 2018 va fi reținut ca anul retehnologizării în TAROM", a subliniat Werner Wolff, CEO TAROM.

Aplicația a fost dezvoltată împreună cu partenerul nostru Amadeus, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinațiile preferate, un istoric al călătoriilor și, foarte important, posibilitatea de a ține legătura directă cu noi, pentru oferte speciale, promoții și multe altele. Operațiunile de booking, ticketing și check-in sunt de astăzi mult mai simple și pot fi efectuate, rapid, din aplicație.

Continuăm dezvoltarea aplicației mobile prin integrarea acesteia cu noul sistem CRM (Client Relations Manager).

În scurt timp, utilizatorii vor avea acces la module noi în aplicație, precum My Account. Preconizăm că lansarea aplicației pe platforma Apple IOS va avea loc în decursul lunii octombrie a.c.